ПОКАНА ЗА ВЕБИНАР ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Проектот “Донесете свој уред" Ве поканува на првиот вебинар ,,Експерт за Интернет Комуникација" кој ќе се одржи на 23 април од 14:00 до 14:30 часот. 

Вебинарот ќе го прикаже првиот сет на мобилни апликации, наменет за лицата со интелектуална попреченост кои би сакале да живеат самостојно и да работат на отворениот пазар на труд. 

Учеството е отворено и бесплатно за сите лица со интелектуална попреченост, со претходна регистрација на следниот линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdX6-JHdn3Nvb7E-J_MHr9ekF6nJOZEE7BwLNDDcjs7MyqE0Q/viewform?gxids=7628

Вебинарот ќе се одржи на платформата ZOOM. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.