НАШИТЕ ПРВИ ВЕБИНАРИ

НАШИТЕ ПРВИ ВЕБИНАРИ

На крајот на април спроведовме два вебинара, еден за наставници и еден за лица со интелектуална попреченост. Тема на Вебинарот беше „Експерт за Интернет Комуникација“.

Ако сте пропуштиле, не грижете се! Сега можете онлајн да пристапите до целосно снимените вебинари како и до слајдовите на презентациите.

Се надеваме дека сите учесници слушнаа корисни информации – задоволството беше големо кога угостивме толку многу заинтересирани луѓе и добивме одлични идеи за некои идни соработки.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.