logo YT i FB

ВТОРИТЕ ВЕБИНАРИ ВО НАШИОТ ПРОЕКТ

Во јуни 2021 година, сите партнери спроведоа втор вебинар на проектот “Донесете свој уред". Темата на вебинарите беше „Фејсбук и Јутјуб. Безбедност“. Во секоја земја партнер беа организирани два вебинара – еден за наставници и терапевти и еден за возрасни лица со интелектуална попреченост. Овде можете да најдете материјали на англиски јазик (кои исто така се објавени во опцијата Мени Библиотека/Вебинари): https://byod-project.eu/library/webinars/

Овие материјали се достапни и на јазикот на секој проект партнер.

Во октомври Ве покануваме на нашите следни вебинари.

No Comments

Post A Comment